Usluge

Usluge koje nudimo su slijedeće:

  • Savjetovanje i asistencija prilikom kupnje zrakoplova

– kupujete novi ili rabljeni zrakoplov? Pronašli ste zrakoplov sa primamljivom cijenom? Budite oprezni jer lijep zrakoplov iznutra i izvana te njegova niska cijena nisu garancija povoljne kupnje! Na zrakoplovu se nalaze komponente sa ograničenim vijekom trajanja, nakon kojeg se te komponente pregledavaju, mijenjaju ili šalju na dodatni pregled. Pojedine komponente ili pregledi su izuzetno skupi, što u konačnici naizgled lijepi i povoljan zrakoplov može pretvoriti u lijepi i vrlo skup zrakoplov.

Tvrtka IDEL d.o.o. nudi savjetovanje i asistenciju prilikom kupnje zrakoplova. Naše stručno osoblje pregledat će za Vas kompletnu dokumentaciju a po potrebi i zrakoplov te dati procjenu stvarne vrijednosti zrakoplova.

U mogućnosti smo za Vas izabrati zrakoplov prema vašim zahtjevima, prevesti ga u Hrvatsku i obaviti kompletnu papirologiju do samog preuzimanja zrakoplova. Također, nakon što preuzmete zrakoplov možemo Vam ponuditi paket koji uključuje kontinuirano praćenje i održavanje tog zrakoplova. Vaša jedina dužnost je bezbrižno letjeti zrakoplovom!

  • Savjetovanje i asistencija prilikom održavanja zrakoplova

– ukoliko već imate u vlasništvu zrakoplov ili ga tek planirate kupiti, poželjno je unaprijed znati gdje i na koji način ga održavati i po kojoj cijeni. Postoji nekoliko programa održavanja zrakoplova, ovisno o namjeni za koju ga planirate koristiti. Naše stručno osoblje savjetovat će Vas  gdje i na koji način najkvalitetnije i najpovoljnije održavati zrakoplov.

  • Savjetovanje i izrada potrebne dokumentacije

– organizacije za opsobljavanje pilota (ATO)
– kontinuirano praćenje plovidbenosti (MP)
– upravljanje sigurnošću i analiza rizika (SMS)
– emergency plan i implementacija (EP)

  • Sastavljanje i restauracija povijesnih i amaterski građenih zrakoplova

 – ukoliko ste kupili ili planirate kupiti povijesni ili amaterski građeni zrakoplov koje treba sastaviti, prenamjeniti ili kompletno restaurirati obratite nam se sa povjerenjem.

  • Poduka zrakoplovno tehničkog i letačkog osoblja

– u sklopu Pilotskog Školskog Centra vršimo teorijsku obuku za dozvolu pilota aviona do razine ATPL(A) . Osim letačkog osoblja, u suradnji sa EASA PART 147 organizacijama po potrebi organiziramo i obuku zrakoplovno tehničkog osoblja za određene tipove zrakoplova (Airbus A318/320/321/330/340).